четвер, 24 вересня 2009 р.

МИ ЗНОВУ "В ЕФІРІ" =)

  Так непомітно пролетіло літо... Розпочався новий навчальний рік...

Надворі вже замайоріло кольорове листя, пахне прохолодою...

А Гостинець знову починає активно діяти!

За час літа відбулось багато цікавих подій. І напевно найцікавішою є та, що голова товариства - 

Наталія Косик та її дочка - Леся Косик дали життя надзвичайній книжці. Це їхній творчий доробок із назвою, яка сама говорить про себе - "СКАРБИ ЯВОРІВЩИНИ". Ця "енциклопедія" Яворівського краю стане в пригоді не лише викладачам та студентам географічного факультету, але і для широкого кола високоосвідчених читачів. А особливо рідними будуть сторінки книжки для жителів яворівського району. Адже, тут вони заглянуть у таємничу Страдецьку печеру, нап'ються цілющої Нафтусі, скупаються у водах дзеркального Шкла та потраплять в найнесподіваніші куточки рідного краю!

Пані Наталя дуже трепетно і  різносторонньо описала улюблену Малу батьківщину, або, як вона часто її називає - мальовничу Яворівщину. Сьогодні книжку "Скарби Яворівщини" легко зрівняти із  барвистим віночком із квітів, жита, бузку,  галузок верби і калини,  який Наталя Михайлівна сплітала понад 20 років, досліджуючи свій край.

Запрошуємо усіх до заочної подорожі по Яворівщині на сторінках "новонародженої" книжки. Тому усі, хто бажав би придбати це видання, може звертатись у магазин Дивосвіт (м.Новояворівськ) 

З жовтня ми знову "в ефірі"... Їдемо  тими селами Яворівщини, де ще не встигли залишити свій гостинний слід. Це Кам'янобрід, Віжомля, Оселя, Домажир, Добростани і... + куди запросять. Плануємо почати методичну розробку екскурсій із різних навчальних дисциплін. 

Ще раз ласкаво запрошуємо усіх бажаючих долучитися до ГОСТИНЦЯ.

Контактний телефон:

80678222105 

Немає коментарів:

Дописати коментар